Bobbiefinns Black Friday Deal 2023

Gratis Crematie*

Is Black Friday voor jou dit jaar echt een zwarte dag? Regel jij met ons de uitvaart, dan betalen wij de crematie t.w.v. €925 euro. 

Er zijn een paar kleine spelregels: 

  • De gratis crematie geldt alleen voor een overlijden op 25 november 2023. Het tijdstip van overlijden op de verklaring van de arts is leidend.
  • Het actie-aanbod geldt alleen voor een overlijden in Eindhoven of in een van de randgemeenten: Veldhoven, Nuenen, Geldrop, Waalre, Best, Son en Oirschot (25 km rond Eindhoven).
  • Omdat iedereen onze maximale aandacht verdient, nemen we maximaal 3 uitvaarten aan onder deze voorwaarden. 
  • Als je verzekerd bent elders, dan is dat geen probleem: je mag altijd zelf je uitvaartverzorger kiezen. 

Met deze actie wil BobbieFinns het taboe rond de werkelijke kosten van een uitvaart doorbreken. De kosten van een uitvaart zijn vaak nogal schimmig. Dat constateerde de consumentenbond al in 2018. Maar sindsdien is er in de branche nog weinig veranderd. En zo komen nabestaanden achteraf voor een nare verrassing te staan. 

Met deze actie willen we de boel een beetje opschudden. Wat kost het precies? Nou, een stille crematie (dat wil zeggen: zonder afscheidsdienst) kost bij DELA nu € 925,00.

Maar belangrijker dan korting is een afscheid op maat. En een uitvaartverzorger die bij je past. Wij zijn ooit begonnen om het anders te doen. Om zo een alternatief te bieden aan mensen die een uitvaart willen die past bij de persoon om wie het gaat. Wil je weten hoe dat werkt en checken of BobbieFinns bij jou past? 

[share_button type=”facebook”]

[share_button type=”linkedin”]

bobbiefinns blauw

We verzorgen en regelen alles wat er geregeld moet worden. Tot in de puntjes.

bobbiefinns paars

We inspireren, zodat de uitvaart persoonlijk en op maat is. Hoeveel tijd het ons ook kost.

bobbiefinns oranje

Wij werken altijd vanuit een vaste basisprijs. Transparant en zonder verrassingen.