Vier het leven!

Elk leven verdient het om herinnerd te worden. Daarom kijken we bij BobbieFinns anders aan tegen afscheid nemen. Niet als een herinnering aan de dood, maar als een viering van het leven. BobbieFinns regelt elke uitvaart tot in de puntjes. Met alles wat daarbij komt kijken. Maar ons vertrekpunt is anders. Het gaat niet om wat allemaal 'moet'. Anders dan wat de industrie je doet geloven, is dat namelijk helemaal niet zoveel. Het gaat om wie je bent en een afscheid dat daarbij past.

Doe het samen

We betrekken altijd familie en vrienden bij de organisatie van een uitvaart. Het leven vieren doe je tenslotte samen. Dat wil zeggen dat we in overleg dingen bedenken en dat jullie die samen doen, met onze hulp. Tijdens dat samen doen ben je al bezig mooie herinneringen te maken. Met een lach en een traan. Hoe mooi is het dat je samen écht iets kunt betekenen voor het afscheid?

Er mag veel meer dan je denkt

Een van de eerste vragen die we altijd krijgen: wat moeten we allemaal? En daar kunnen we kort in zijn: er moet veel minder dan de meeste mensen denken. Daarom komen wij niet met een standaard lijstje: welke kist, wel of geen dienst in het crematorium, kaart A of B. Wij denken niet zo. We willen het afscheid een spiegel van het leven laten zijn. Daar past geen standaard uitvaart bij. Er kan en mag gelukkig veel meer dan je denkt. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten.