Ik bel jullie en dan?

Het hangt er natuurlijk vanaf of je belt omdat je weet dat het overlijden aanstaande is, of dat het al zover is. In dat laatste geval komen we langs als je dat wilt. Maar je kunt ook besluiten om eerst even met elkaar samen te zijn. 

We willen je leren kennen

We leveren maatwerk en dat kunnen we alleen doen als we degene om wie het gaat beter leren kennen. Wie ben je, wie zijn jullie. Wat maakt jou uniek? Wat doe of deed je graag en hoe heb je je leven geleefd? Op basis daarvan komen wij met ideeën voor het afscheid. Soms al tijdens het gesprek, soms moeten we er even over nadenken. Samen bepalen we daarna hoe we het concreet gaan vormgeven.

Duidelijk draaiboek

We maken een plan van aanpak voor alles wat gebeuren moet na het overlijden. Zodat je als nabestaande en - als het om je eigen aanstaande overlijden gaat - jij zelf zoveel mogelijk regie kunt houden over wat er gebeurt. In het draaiboek geven we ook vrienden en familie een rol als jij en zij dat willen. Zo doen we het altijd samen.

Heldere begroting

Op basis van het plan dat we samen maken, stellen wij een heldere begroting op waarin je precies kunt zien wat alles kost. Heb je een uitvaartverzekering? Dan is het goed om te weten welk bedrag die uitkeert. Je kunt altijd kiezen voor een contante uitkering. Weet je niet zeker of er een uitvaartverzekering is? Dan kunnen we dat gemakkelijk voor je opzoeken.