Herinner …

... Hugo Hendriks
29 mei 1967 - 13 mei 2024

“Dag Allemaal”

Heb je een mooie herinnering aan Hugo of wil je de familie een hart onder de riem steken, laat dan hier je reactie achter. Het kan even duren voordat je reactie online staat. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

56 Reacties

 1. Lieve Ine, Merel, Joris, Pepijn en Sterre,

  Wat moeten jullie toch veel te snel afscheid nemen van jullie lieve papa en grote liefde Hugo. Woorden schieten nu tekort, het verdriet is groot, we leven met jullie mee.
  We dragen zijn lach in herinnering in onze harten mee en sturen alle liefde en zachtheid jullie kant op.
  Zorg goed voor elkaar in deze verdrietige periode en blijf sterk!

  We denken aan jullie.

 2. Lieve Ine,Merel,Pepijn en Sterre.

  Véél te jong en véél te snel hebben jullie gedwongen,door een afschuwelijke ziekte afscheid van elkaar moeten nemen. Woorden schieten te kort. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe in de periode die voor jullie nu aanbreekt zonder jullie lieve Hugo. 🙏

 3. Lieve familie, ik kende Hugo niet persoonlijk maar uit Ine’s verhalen kon ik niet anders concluderen dan dat Hugo een geweldig lieve vader en echtgenoot was. Een mooie mens die zo gemist zal worden.
  Voor jullie allemaal veel sterkte!

 4. Een geweldige collega. Wat is dit snel gegaan. Enkele weken geleden had ik nog contact met hem over zijn boek procesmanagement.
  Ik wens zijn familie veel sterkte.

 5. Beste familie,

  Gecondoleerd met dit grote verlies.

  Hugo is erg belangrijk voor me geweest aan het begin van mijn loopbaan. Gelukkig heb ik hem hiervoor nog kunnen bedanken.

  Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe!

 6. Wat een vreselijk verlies.

  Sterkte met alles wat nodig is om dit een plek te geven.

 7. Beste familie en anderen naasten,
  Ik heb les gehad van Hugo bij de NCOI en ben hem later nog in het werk tegengekomen. Hij heeft een blijvende herinnering bij me achtergelaten in zijn passie, kennis en persoonlijkheid. Heel veel sterkte met dit verlies.

 8. Heel veel sterkte aan de hele familie en naasten de komende tijd!

 9. Beste Ine, Merel, Joris, Pepijn en Sterre,

  Het is even geleden dat ik met Hugo heb mogen werken.
  Maar Hugo is mij als persoon in meer dan positieve zin bijgebleven en op enige afstand heb ik zijn carrière gevolgd.
  Heel veel sterkte dit verlies een plek te geven, maar ik ben er van overtuigd dat er veel positieve herinneringen zijn aan Hugo die jullie hierbij kunnen helpen.

  Sterkte

 10. Veel te jong en veel te snel. Een verlies voor iedereen die Hugo kende en met hem had samengewerkt. Wij zullen hem missen.

 11. Beste familie en naasten, gecondoleerd en heel veel sterkte in deze dagen en de komende periode. Ik heb goede en warme herinneringen aan mijn samenwerking en collegiale contacten met Hugo. Ik hoop dat de herinneringen aan Hugo jullie steun geven.

 12. Beste familie,

  Veel sterkte met dit verlies. Hugo was een fantastische man. Mijn stagebegeleider op de universiteit van Tilburg. Intelligent, behulpzaam en zeer professioneel. Nogmaals veel sterkte.

 13. Liefste Brabanders van mij,
  Veel te snel hebben jullie afscheid moeten nemen van jullie lieve man en papa. Ik zal Hugo altijd blijven herinneren als de lieve en altijd vrolijke man. De man die zijn huis voor mij open stelde en waar ik weekenden met Merel door bracht. Was er wat aan de hand, dan was Hugo er! Stiekem nog even wat geld in onze handen gedrukt krijgen voor op stap. Deze mooie herinneringen zullen mij altijd bij blijven.
  Woorden schieten te kort voor dit grote verlies. Lieve allemaal ik denk aan jullie!
  Liefs jullie Fries

 14. Gecondoleerd aan alle nabestaanden, dierbaren en collegae die hem gekend hebben.

  Heel veel sterkte en kracht de komende periode toegewenst.

 15. Lieve familie,

  Gecondoleerd met dit zware verlies. Ik heb bij het NCOI les gehad van Hugo. Heel veel sterkte gewenst.

 16. Beste familie,
  Heel veel sterke toegewenst. Hugo laat vele mooie herinneringen achter. Niet alleen als manager maar ook als persoon was Hugo bijzonder geliefd.

 17. Vol ongeloof lees ik dit bericht! Wat ontzettend verdrietig. Ik wens de familie dan ook heel veel sterkte in deze verschrikkelijke zware tijd!

 18. Gecondoleerd,

  Allen, heel veel sterkte gewenst.

  Dankbaar dat ik je heb leren kennen, jouw boeken en voor het overdragen van een stukje van jouw kennis aan mij. Held.

 19. Onwerkelijk en oneerlijk heel veel steun en sterkte met dit zware verlies.

 20. Beste familie, als docent Procesmanagement koos ik zijn boeken om uit te doceren. Heb vele anderen mogen inspireren met zijn kennis en inzichten. Gecondoleerd met dit verlies.
  Veel sterkte gewenst in deze emotionele tijd.

 21. Beste Familie, in de jaren bij NCOI heb ik samengewerkt met Hugo. Een fijne en kundige collega! Heel veel sterkte!

 22. Beste familie en naasten,

  Ik heb Hugo leren kennen tijdens mijn opleiding bij NCOI en ben jaren later door hem gaan werken in het Catharina Ziekenhuis.
  Zijn passie voor het vakgebied heeft altijd veel indruk op mij gemaakt.
  Het is ongelofelijk en onwerkelijk dat hij er niet meer is.
  Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies!

 23. Gecondoleerd met het verlies. Eveneens net al vele andere les gehad van Hugo. Vol passie en energie bracht hij zijn kennis en kunde over. Pracht mens, wat een verlies.

 24. Ik zie al meerdere berichten van oud studenten van Hugo, waar ik er ook één van ben. Op Business School Nederland heb ik les gehad van Hugo in zijn vakgebied: procesmanagement. En dat het zijn vakgebied was duidelijk aan zijn passie en enorme enthousiasme.

  Ik koester zijn boek en de herinneringen aan de lesdagen.

  Veel sterkte gewenst met dit verlies!

 25. Beste familie,
  Ten eerste gecondoleerd, zeer droevig om zo vroeg van Hugo afscheid te nemen. Ik wens jullie veel sterkte. Hugo was voor een goede voorbeeld en heeft mij veel geleerd. Dank Hugo, rust zacht!

 26. Het is alweer een hele tijd dat we elkaar voor het laatst gezien hebben. Eerst als cohort op de TUE en daarna de vele reünies die we hadden als cohort. Hugo, we zullen je missen. Ik wens je familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

 27. Lieve familie Hendriks

  Toen ik een paar weken geleden vernam dat Hugo niet meer beter zou worden heb ik hem meteen geschreven. Ik wilde Hugo nog een keer heel graag spreken. Hij reageerde met de vraag of mijn telefoonnummer nog steeds dezelfde was. Het is er niet meer van gekomen. Dat is niet erg. Wat erg is dat Hugo niet meer bij zijn familie en gezin is.

  Ik zal nooit onze FMO (Facilitair Managers Overleg) vergeten. Wat een heerlijk netwerkgroep was dat. Ik keek hiernaar altijd enorm uit. Hugo was hiervan de drijvende initiators. Zoals op zoveel vlakken. Ruim 30 jaar heeft onze vriendschap geduurd.

  Ontzettend veel sterkte en liefde voor familie, Ine en hun vier kinderen in deze verdrietige periode. En er na.

  ‘Hoe kunnen wij de dood begrijpen, we begrijpen het leven niet eens’.
  Confucius.

 28. Beste familie van Hugo, wat is dit ontzettend snel gegaan. Ik heb fijne herinneringen Hugo in de tijd wij mochten samenwerken bij de gemeente Wijchen. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.

 29. Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Hugo. Hij heeft mij de wereld van de zorg laten zien in het Catharina en mij daarin enorm veel kansen geboden, waar ik hem enorm dankbaar voor ben. Zijn energie, passie en de trots waarmee hij sprak over werk en zijn familie waren voor mij een grote inspiratie, die ik in mijn herinnering zal blijven houden. Sterkte samen.

 30. Beste familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Hugo. Hugo was mijn stagebegeleider op de universiteit van Tilburg. Hij was een zeer aimabele man, ik heb veel van hem mogen leren. Veel sterkte.

 31. Lieve familie van Hugo,

  Zo’n sterke fijne man waar jullie nu zo snel afscheid van moeten nemen. Nog vol met plannen met Ine en de kids voor de toekomst. Heel veel sterkte om dit moeilijke verlies te dragen, mogen de mooie herinneringen jullie kracht geven in deze tijd.

  Milleke ( oud collega Brightlands )

 32. Lieve dierbare van Hugo,

  Recent het bericht gelezen wat jullie hele wereld op zijn kop heeft gezet. Ruim 10 jaar geleden heb ik college van hem mogen volgen en tot op de dag van vandaag kan ik me de sfeer en support van die bijeenkomsten herinneren.
  Focus, dedicated, open, open voor ideeen van andere, geen judgement.

  Draag de herinneringen bij je, elke dag opnieuw, op zijn manier zal hij elke dag bij jullie zijn.

  Heel veel sterkte

 33. Ine, Merel, Pepijn en Sterre

  Wat is het allemaal snel gegaan. Kortgeleden nog even email-contact gehad.
  Ik heb mooie herinneringen met Hugo in de tijd bij de gemeente Wijchen. Daarna heb ik nog een bijdrage kunnen leveren aan zijn boek. Fijne vent …… Ben er stil van.

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

 34. Beste familie en nabestaanden van Hugo,

  Met ongeloof vernamen wij enige tijd terug dat Hugo ziek was. Ontdaan en verslagen waren we toen het bericht over zijn overlijden ons bereikte. Hugo was jarenlang verbonden aan BSN als Docent Operations Management en Internal. Een inspirerende, scherpzinnige en gedreven docent die de hoogste waardering genoot van onze studenten. Een waardering die gevolgd werd binnen het team van BSN en door de faculteit. Een fijne collega, collegiaal, toegankelijk, open, enthousiast en scherpzinnig. Een initiator met een schat aan kennis welke hij rijkelijk deelde met de wereld om hem heen. Wij gaan Hugo ontzettend missen en wensen jullie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

  Namens BSN /Toine van den Heuvel

 35. Beste familie,

  Wat kan het leven soms hard zijn: de ene dag sta je er vol in, de andere dag….
  Hugo was mijn opvolger bij Brightlands Chemelot Campus, het was een geweldige vakman om het stokje aan door te geven.
  Ik wens jullie veel moed,, sterkte en mooie herinneringen

 36. Lieve Ine, Merel, Joris, Pepijn en Sterre,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 37. Ooit was Hugo mijn scriptiebegeleider. Kundig en rustig ondersteunde hij me bij mijn studieworsteling.

  Gecondoleerd met het verlies van Hugo, heel veel sterkte

 38. Mijn eerste contact met Hugo was tijdens de opleiding aan het NCOI. Maanden later heeft Hugo mij nog gevraagd medewerking te verlenen gedurende het schrijven van zijn boek. Ook tijdens de boekpresentatie en ook veel later hebben wij nog veelvuldig contact onderhouden.

  Ik heb Hugo leren kennen als een ontzettend geduldige en eerlijke persoonlijkheid, een wijs man en harde werker.

  Het bericht wat hij mij enkele weken geleden stuurde kwam keihard aan.

  Mijn gedachte gaan op de eerste plaats uit naar zijn vrouw en kinderen. Veel sterkte met de moeilijke tijd nu als ook daarna.

 39. Gecondoleerd met het verlies van Hugo.

  Zijn boek procesmanagement, de trainingen en de extra les in de tuin hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Ik heb genoten van zijn sessies

  Een groot gemis

 40. Gecondoleerd en veel sterkte met de verwerking van dit verlies. Hugo ken ik nog uit de tijd van Philips en ook uit zijn tijd bij het Catharinaziekenhuis.

  Hij was een fijne vent!

 41. Beste familie en vrienden van Hugo,

  Gecondoleerd met dit grote verlies! Ik ben er stil van en het raakt me.

  Hugo en ik hebben samengewerkt bij het Catharina Ziekenhuis, ik namens Interieurbeplanting De Klerk, en dat liep altijd respectvol en prettig.

  Ik wens jullie heel veel kracht toe dit te verwerken. We, namens de gehele De Klerk-familie, denken aan jullie.

  Groet Jos van der Hulst.

 42. Lieve Ine, Joris, Merel, Pepijn en Sterre.

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe en de kracht om samen dit verdriet te dragen. Ongeloof ook. Het schoolplein van het Slingertouw is gevoelsmatig nog niet zo lang geleden. Jullie waren toen al een sterk gezin en vertrouw daar nu ook op. Heel veel warmte namens ons.

 43. Beste familie en vrienden van Hugo, gecondoleerd met het verlies, te jong te vroeg. Heel veel sterkte voor de komende periode. Hugo daagde mij uit om proces en kwaliteitsmanagent te studeren. Een goede raad die mij verder bracht binnen het ziekenhuis. R.I.P. Hugo

 44. Rust zacht Hugo.

  Heel veel sterkte voor familie en vrienden met dit grote verlies.

 45. Beste familie van Hugo,
  Wat een gemis. Ik heb er vaak aan gedacht toen ik het vernam. Het is oneerlijk.
  Ik herinner me Hugo als voorzitter van ons Santeon FM overleg. Dat deed hij met een gemak en een souplesse die ik erg bewonderde. Daarom schuilde de visionair die hij ook tot uiting liet komen in zijn boek. Veelzijdig man. Veel sterkte de komende tijd.

 46. Lieve Familie,

  Het ongeloof dat bij mij overheerste toen ik vernam dat Hugo ongeneeslijk ziek was en nu de verbijstering dat zo’n mooi en pracht mens veel te vroeg afscheid van jullie heeft moeten nemen. Hugo was mijn collega in Tilburg. Het was een geweldige collega waarmee het prettig samenwerken was als professional maar boven alles als mens. Hij was er voor je op zakelijk gebied en had er een zesde zintuig voor wanneer je persoonlijk een steuntje in je rug kon gebruiken. Gelukkig heb ik mijn waardering hiervoor nog aan hem kunnen overbrengen. Gezien zijn warme persoonlijkheid moet dit een enorm gemis zijn voor jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte. Bewaar de mooie herinneringen. Jullie kunnen terecht trots zijn op je man en vader en wat hij voor anderen heeft betekend!

 47. Lieve Ine, Merel, Joris, Pepijn , Sterre en alle familieleden,
  Gecondoleerd met het overlijden van Hugo In wat voor een heftige rollercoaster hebben jullie afgelopen maanden gezeten. Onwerkelijk en onbegrijpelijk hoe hard het leven soms kan zijn. Wat rest zijn hopelijk heel veel mooie herinneringen die je voor altijd in je hart kan dragen en kunt koesteren. Ik wens jullie heel veel kracht, warmte en sterkte toe.

 48. Lieve familie Hendriks

  Wij willen jullie veel sterkte wensen in deze moeilijke periode en veel kracht en warmte bij elkaar kunnen vinden.

  Familie maas

 49. Beste familie Hendriks, gecondoleerd met het verlies van jullie Hugo. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe.

  Liefs,
  Merel van der Ham

 50. Beste Ine en kinderen, heel veel sterkte met jullie verlies. Hugo was een toffe kerel, hij zal erg gemist worden.

 51. Wat een ontzettend verdrietig bericht. Het is al wel enkele jaren geleden dat Hugo onze directeur was bij Facilty Services Tilburg University. Een aimabele man, prettig in omgang en erg vriendelijk voor de mensen die voor hem werkten. Ik vond het erg jammer dat hij afscheid nam toentertijd. En nu definitief van het leven. Ik wil zijn vrouw en kinderen en ieder die hem zo dierbaar was heel veel sterkte en kracht toewensen.
  Gecondoleerd.

 52. Wat een vreselijk verlies.
  Sterkte met alles wat nodig is om dit een plek te geven.

 53. Beste familie en nabestaanden,
  Wat een ontzettend verlies. Ik ken Hugo als een bevlogen vakgenoot. Met een hele duidelijke visie en een flinke dosis daadkracht. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 54. Beste familie en vrienden van Hugo,
  Gecondoleerd met jullie enorme verlies. Ik kende Hugo van de MBA bij Nijenrode. Wat zal hij gemist worden. Heel veel sterkte.

 55. Lieve familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Hugo. Ik wens jullie kracht toe om dit grote verdriet te kunnen dragen. Ik hoop dat jullie daarin steun kunnen vinden bij elkaar.

  Ik ben een oud collega van Hugo bij Brightlands Chemelot Campus. Ik was blij dat er een (echte) Brabander aan het team werd toegevoegd. Vriendelijk, positief en heel gefocust. Hij was vastberaden om het operations team als een zonnetje te laten stralen, net zoals hij dat zelf dagdagelijks deed. Met een oprechte glimlach en oog voor de mens achter het werk.

  Veel sterkte. Het verlies van een liefhebbende echtgenoot en vader (en trots was hij op jullie), zo plots, hoe doe je dat? Niemand heeft het antwoord. Hou elkaar stevig vast 🤍

 56. Beste Ine, Merel, Joris, Pepijn en Sterre,

  Wij hebben jullie leren kennen als een gezellig, enthousiast en hecht gezin. Het is niet te bevatten dat Hugo daar fysiek geen deel meer van uit zal maken. Hij was altijd de rustigste aanmoediger van jullie op de tribune, rustig maar met humor.

  Wij wensen jullie veel strekte bij het ondergaan van de roller coaster waarin jullie je nu bevinden en heel veel kracht, om zonder jullie held aan jullie zijde de toekomst in te gaan.

  Veel liefs,

  Anna, Sophia, Stella, Ronald en Miranda

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *