Als bloemen je lust en je leven zijn.

“We hebben zijn afscheid gevierd in een tuinkas. Midden tussen de bloemen waar hij zo van hield.”

Wat kost een uitvaart bij BobbieFinns

Wat kost een uitvaart? Toen wij begonnen, hebben we tegen elkaar gezegd: voor het bedrag dat de DELA uitkeert als je bij hen verzekerd bent, moet het ook anders kunnen. En dat klopt ook. Maar de ervaring leert ook dat ieder afscheid anders is en de ene keer kost ons dat meer tijd en de andere keer minder. Daarom hebben we nu verschillende vergoedingen voor onze tijd. Dat is wel zo fair.

Vooropgesteld: je betaalt bij ons een tarief voor de tijd die we erin steken, plus overige kosten zoals verzorging en opbaring, de kist, vervoer, de crematie of begrafenis, kaarten en catering. We hebben dus geen verborgen commerciële belangen. Je kunt heel gemakkelijk zelf berekenen wat de overige kosten zijn, zie deze tarievenlijst.

We hanteren deze vergoedingen voor onze tijd, afhankelijk van de hoeveelheid werk:

  • Basis-afscheid € 995,00

Voor een heel eenvoudig afscheid zonder bijeenkomst. We komen een keer langs om alles te bespreken en we regelen alles wat nodig is op de achtergrond, inclusief de aangifte van overlijden.

  • Afscheid in kleine kring € 1850,00

Daarmee bedoelen we een intiem afscheid thuis of met een rouwbezoek in het crematorium (tot ongeveer 20 personen). We komen de eerste keer samen op bezoek en bespreken wat er allemaal geregeld moet worden. We zien elkaar tot de crematie nog een aantal keer. We helpen je met de invulling van het programma, met het opstellen van de kaart en we zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Ook doen we de aangifte en verzorgen we alle formaliteiten.

  • Afscheid op een externe locatie € 2250,00

Als we een afscheid organiseren op een externe locatie, bijvoorbeeld een restaurant, de natuurbegraafplaats, dan kost dat wat meer tijd. We gaan bijvoorbeeld samen met jullie op locatiebezoek, stemmen de techniek en catering voor je af, en we zijn er op de dag zelf natuurlijk bij om alles logistiek in goede banen te leiden.

  • Groot(s) afscheid met meer dan 125 gasten € 2750,00

In dit geval is er veel meer regelwerk nodig in de voorbereiding en op de dag zelf. We zien elkaar meerdere keren vooraf, geven adviezen over de invulling, maken een compleet draaiboek en we leiden de bijeenkomst met zijn tweeën (of met extra hulp als dat nodig is) in goede banen. Een van ons kan ook het programma ceremonieel aan elkaar praten. 

Alle pakketten zijn inclusief:

  • Advies, ideeën, dagelijkse steun en toeverlaat.  
  • Alle formaliteiten, zoals het doen van aangifte. 
  • Gratis gebruik van ons online condoleanceregister.
  • Hulp bij het schrijven van de tekst voor een kaart of advertentie, e-mail en/of social mediabericht.

Overige kosten

De overige kosten vind je voor het grootste deel in deze lijst. Heb je speciale wensen of vragen, dan kun je het ons altijd even vragen via de mail, telefoon of whatsapp. Je krijgt altijd vooraf een transparante begroting van de kosten voor zover we die kunnen overzien.