De uitvaart van de allerleukste balletjuf.

“We maakten een voorstelling speciaal voor haar. De zaal zat bomvol met leerlingen, ouders, vrienden en familie. Het was een prachtig afscheid.”

Een persoonlijke uitvaart, wat betekent dat?

Dit vinden wij persoonlijk

 

  1. We luisteren naar je wensen.
  2. Wij inspireren en organiseren.
  3. We doen het samen, helemaal op maat.
  4. Een afscheid op een fijne plek.
  5. Waar je met een goed gevoel op terug kijkt.

 

Wij zijn ooit begonnen om het anders te doen. Om zo een alternatief te bieden aan mensen die een uitvaart willen die past bij de persoon om wie het gaat. Iedereen heeft het over ‘persoonlijk’ en ‘betrokken’. Maar wat betekenen die woorden nou helemaal als iedereen hetzelfde aanbiedt? 

Bij ons zijn geen twee uitvaarten gelijk, simpelweg omdat iedereen anders is. Voor ons betekent ‘persoonlijk’ dus in ieder geval: iets unieks. Daar gaan we samen naar op zoek. Vaak leidt ons dat naar een andere locatie dan naar de aula van het crematorium. Wie voelt zich daar thuis? Wij zoeken liever naar een plek die iets voor jou of jullie betekent. Dat kan je favoriete restaurant zijn, of de voetbalkantine, het vrijwilligerscentrum waar je dagelijks was, de bioscoop, of buiten, in het bos. Een bijzondere plek, voor een bijzonder afscheid. Maar voor de duidelijkheid: dat hoeft niet hè. Ook in de aula kan het afscheid bijzonder zijn, daar zorgen we met elkaar voor.

Wat maakt BobbieFinns nog meer anders?

We betrekken  je er altijd bij.  

Een uniek afscheid is niet perse duurder, maar het is wel meer werk dan een standaard dienst in het crematorium. Maar belangrijker is voor ons: samen organiseren, is samen verwerken en dat is heel speciaal. Vrienden vinden het fijn als ze kunnen helpen.

Thuis opbaren is bij ons niet duurder. 

Thuis opbaren is vaak duurder. Waarschijnlijk omdat het iets meer werk is. Thuis opbaren is alleen vaak erg fijn. Dat is ook onze ervaring. Nog even thuis bij elkaar kunnen zijn is vooral afscheid nemen in je eigen tempo. Maar als je het toch wat eng vindt, of geen geschikte ruimte hebt, dan kan het natuurlijk ook anders. 

Wij zijn ook gewoon mensen

In de uitvaartwereld zijn veel ongeschreven regels. En dat is prima, want die geven houvast. Maar wij zijn bovenal gewoon mensen die met je meeleven, meedenken en meedoen. We helpen je met adviezen, mogelijkheden en tips. Daarbij laten we veel ruimte voor jezelf als je dat wilt. Dit zijn wij.