Iedereen is anders, dus is bij ons elke uitvaart anders

Hoe wil jij het leven vieren? Er kan en mag meer dan je denkt.

Een persoonlijke uitvaart, wat betekent dat?

Dit vinden wij persoonlijk

 

  1. Geen grijze pakken
  2. Wij inspireren en organiseren
  3. We doen het samen en wij geven 110%
  4. Afscheid nemen op een fijne plek
  5. Waar je met een goed gevoel op terug kijkt

 

Wij zijn ooit begonnen om het anders te doen. Om zo een alternatief te bieden aan mensen die een uitvaart willen die past bij de persoon om wie het gaat. Iedereen heeft het over ‘persoonlijk’ en ‘betrokken’. Maar wat betekenen die woorden nou helemaal als iedereen hetzelfde aanbiedt? 

Bij ons zijn geen twee uitvaarten gelijk, simpelweg omdat iedereen anders is. Voor ons betekent ‘persoonlijk’ dus in ieder geval: iets unieks. Daar gaan we samen naar op zoek. Vaak leidt ons dat naar een andere locatie dan naar de aula van het crematorium. Wie voelt zich daar thuis? Wij zoeken liever naar een plek die iets voor jou of jullie betekent. Dat kan je favoriete restaurant zijn, of de voetbalkantine, het vrijwilligerscentrum waar je dagelijks was, de bioscoop, of buiten, in het bos. Een bijzondere plek, voor een bijzonder afscheid. Maar voor de duidelijkheid: dat hoeft niet hè. Ook in de aula kan het afscheid bijzonder zijn, daar zorgen we met elkaar voor.

Wat maakt BobbieFinns nog meer anders?

We betrekken altijd nabestaanden, familie en vrienden erbij

Waarom? In de eerste plaats omdat een uniek afscheid niet perse duurder, maar wel meer werk is dan een standaard dienst in het crematorium. Maar belangrijker nog: samen organiseren, is samen verwerken en dat is heel speciaal. Vrienden vinden het fijn als ze kunnen helpen.

We stellen voor om thuis op te baren

Vroeger was dit eigenlijk standaard en er zijn genoeg experts die onderschrijven dat het helpt bij het verwerkingsproces. Het hoeft niet natuurlijk, maar het is wel onze ervaring dat mensen dit uiteindelijk heel fijn vinden. Nog even thuis bij elkaar kunnen zijn is vooral afscheid nemen in je eigen tempo. Maar als je het toch wat eng vindt, of geen geschikte ruimte hebt, dan kan het natuurlijk ook anders.

Wij zijn ook gewoon mensen

In de uitvaartwereld zijn veel ongeschreven regels. En dat is prima, want die geven houvast. Maar wij zijn bovenal gewoon mensen die met je meeleven, meedenken en meedoen. We helpen je met adviezen, mogelijkheden en tips. Daarbij laten we veel ruimte voor jezelf als je dat wilt. Dit zijn wij.