Herinner …

... Wim de Wert
28 december 1957 - 15 mei 2023

Als een schip voorbij de horizon zeilt, is het niet weg

Heb je een mooie herinnering aan Wim, of wil je de familie een hart onder de riem steken, laat dan hier je reactie achter. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

32 Reacties

 1. Beste familie, ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik ken Wim via het hockey eerst bij Tegenbosch in 1984 en recenter bij het trimhockey van HC Eindhoven. Ik herinner Wim als een enthousiaste en sociale hockeyer.

 2. Lieve Irene
  Geschokt hebben we kennisgenomen van het overlijden van Wim. Een lieve, attente man is niet meer maar blijft in onze herinnering de warme man zoals wij hem kennen.
  Wij hopen dat de fijne herinneringen jou, de kinderen en kleinkinderen sterkte geven in deze moeilijke tijd.
  Wij denken aan jullie.
  Gecondoleerd.

 3. Beste Irene en kinderen, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Wim. Ik ben erg geschrokken van dit bericht. Ik heb Wim leren kennen als een geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken en sociaal bewogen persoon en bewaar goede herinneringen aan onze gesprekken tijdens de bijeenkomsten van Rotary Eeckaerde en de BZW. Wij wensen jullie veel sterkte toe en hopen dat de vele mooie herinneringen jullie troost zullen gaan bieden.

 4. Hallo Irene en kinderen natuurlijk, wat een ontzettend schokkend bericht en totaal onverwacht voor mij. Hierbij mijn oprechte condoleances! Ik denk altijd heel dankbaar terug aan de hockeytijd bij HTCE en dat ik zelfs ook nog 1 jaar in hetzelfde team als Wim heb mogen hockeyen. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van het verdriet en dat de mooie herinneringen voor altijd mogen blijven.

 5. Wat een schok om dit te lezen. Ik wens mijn aanvoerder van Eindhoven Heren 1 een goede reis en heel veel sterkte voor Irene en de kinderen.

 6. Beste familie, ik wens jullie veel sterkte toe met dit grote verlies van Wim.
  Ik heb Wim leren kennen via het kantoor DE WERT ACCOUNTANTS.

 7. Beste Irene,

  Tot onze schrik lazen wij dat Wim is overleden. Wij hebben hem leren kennen als een positieve, sportieve en aardige man. Jullie zullen hem erg missen. Wij willen jou en je hele gezin condoleren met dit grote verlies en wensen jullie heel veel sterkte.

 8. Ik leerde Wim 2 jaar geleden kennen in zijn revalidatie rond de bijkomende visuele en taalproblematiek. Hij maakte indruk met zijn kracht en vertrouwen om deze hindernissen de baas te worden. Daar slaagde hij met vaardigheid en digitale en technische hulpmiddelen van Visio in. We wisten beiden dat het voor een kortere tijd zou zijn. En toch die gedrevenheid …
  Ik wens Irene en de kinderen veel sterkte bij het verlies, maar ook in het vertrouwen dat zij zijn herinnering levend houden!

 9. Irene en familie, heel veel sterkte gewenst met het verlies van Wim. Mooie herinneringen aan de hockeytijd in het Lotec team.

 10. Lieve familie.
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Wim. Wij wensen jullie alle kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies. Hij zal zeer gemist worden!

 11. Lieve Irene, heel veel sterkte met het verlies van jouw Wim.

 12. Lieve Irene en kinderen,
  Gecondoleerd. Wat een schok. Wim was altijd een hartelijk en zeer sociaal bewogen mens. In onze vroegere hockey jaren hebben we veel plezier samen beleeft.
  Heel veel sterkte. Wim blijft in onze gedachten.

 13. Beste Irene, en kinderen,
  Gecondoleerd met het verlies van Wim. Veel sterkte toegewenst voor de komende tijd. Het is een groot verlies, denk aan jullie mooie reizen en herinneringen daaraan.
  Hartelijke groet
  Maartje Toet en Theo Wajon.

 14. Beste familie,
  Wat een droevig bericht. We wensen jullie samen veel sterkte toe dit enorme verlies te dragen en te verwerken.
  Hartelijke groet,
  Jan en Annemarie Meulenberg
  Engelsbergenstraat 56

 15. Beste familie, heel veel kracht toegewenst met het verlies van Wim.

 16. Beste Irene, wij zijn geschrokken van het bericht dat Wim is overleden. Wij kennen hem als een vriendelijk en vrolijk man die graag carnaval vierde. Wij wensen jou en de kinderen heel veel liefde en sterkte om dit verdriet te dragen.

 17. Beste Irene en kinderen,
  Gecondoleerd met het verlies van Wim. Ik heb alleen mooie herinneringen aan Wim, altijd zeer geïnteresseerd , zeer betrokken en samen veel leuke hockey toernooien beleefd .
  Een bijzonder fijn mens.
  Dit geeft jullie zeker de kracht om dit verlies samen te verwerken
  Heel veel sterkte gewenst

 18. Lieve familie,

  Ik wens jullie alle kracht om deze rollercoaster samen verdraagzaam te maken,
  ik heb gehoord dat Wim nog zo veel mogelijk heeft genoten waar dat kon, dat is troostend.
  Ik hoop van harte dat jullie dat zonder zijn aanwezigheid ook voor jezelf kunnen gaan doen, het is een hobbelweg dus gebruik je energie verstandig.

 19. Beste Irene en familie, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.
  Op 12 april j.l. is Wim nog bij me op de koffie geweest en nu pas realiseer ik me dat hij waarschijnlijk, persoonlijk afscheid is komen nemen. Wim zal bij mij op een mooie manier in gedachten blijven.
  Mark Bulsink, partner DW Adviseurs

 20. Dag Irene,

  Wij hebben elkaar al jaren niet meer gezien of gesproken. De laatste keer zal ongetwijfeld bij het hockeyen geweest zijn. Wim ben ik nog wel een enkele keer tegen gekomen met carnaval en die keren waren zoals ik Wim kende. Betrokken, hartelijk en informerend hoe het ging.

  De ochtend van 20 mei kreeg ik op mijn werk het bericht door van het overlijden van Wim en daar schrok ik erg van. Ik begreep uit de overlijdens advertentie die ik toegezonden kreeg, dat hij ziek was (hersentumor) en als gevolg daarvan op 15 mei is overleden. Wat een verlies voor jou, jullie kinderen en kleinkinderen.

  Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van Wim. Jouw geliefde echtgenoot en jullie vader en opa.

  Het is inderdaad zoals die prachtige zin:
  “Als een schip voorbij de horizon zeilt, is het niet weg”.
  Hij blijft ook in onze gedachten…

 21. Namens Plateau willen wij hierbij onze oprecht deelneming overbrengen. Wim is jarenlang lid geweest bij Plateau. Wij hebben Wim gedurende die jaren leren kennen als een trouw lid, altijd aanwezig bij onze bijeenkomsten. Zijn kennis en kunde deelde hij graag met ons. Wim was ook oprecht geïnteresseerd in ieders verhaal. Een groot gemis. Veel sterkte met het verwerken van het verlies van Wim.

 22. Wim was de verpersoonlijking van integer. Hij kan nu met distantie toezien dat het kantoor met zijn naam zijn gedachtengoed voortzet. Dank Wim!

 23. Beste Irene en kinderen,
  Ik ben enorm geschrokken van het overlijden van Wim, een jeugdvriend en hockeyvriend uit de middelbareschooltijd. Iedere dag hockeyen op het veldje voor het huis van de Wert aan de Aeneaslaan. De vele feestjes, de eerste vriendinnetjes. Voor het eerst als vrienden alleen op vakantie, Wim, Frank, Rinus en ik. Het eerste jaar naar Friesland en het jaar daarna naar Domburg. Wim was de meest serieuze van ons. Bedachtzaam en rustig, maar die toen al duidelijk wist wat hij wilde en waar hij voor stond. Later kwamen we elkaar af en toe nog tegen, bij de huwelijken, de geboortes van de kinderen en daarna op het hockeyveld of bij een reünie van het Augustinianum.
  Irene, Jeroen, Luuk en Noortje, heel veel sterkte met het verwerken van het overlijden van Wim. Koester de mooie herinneringen.

  John-Paul Snoeks

 24. Lieve Irene, kinderen en kleinkinderen,

  Gecondoleerd met het overlijden van Wim.
  Wim een sportieve, intelligentie, vrolijke lieve man is uit ons midden en dat is niet te bevatten.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verweken van dit grote verlies en verdriet.

  Henriette & Alex

 25. Lieve Irene, kinderen en kleinkinderen,

  Gecondoleerd met het overlijden van Wim.
  Wim een sportieve, intelligente, vrolijke, lieve man is uit ons midden en dat is niet te bevatten.
  Wij wensen jullie voor nu en de toekomst heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Henriette & Alex

 26. Dag Irene, kinderen en kleinkinderen,

  Gecondoleerd met het verlies van je man, vader en opa. Een groot verlies en om dit te dragen wensen we jullie sterkte, moed en vertrouwen in dat er meer is achter die horizon…

 27. Lieve Irene en familie,

  We wisten, dat het einde er aan zat te komen, maar toch blijft het plotseling.
  Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte om dit grote verlies te verwerken.

  Ton

 28. Beste Irene en (klein)kinderen,

  Wim was voor ons niet alleen buurtgenoot, maar vooral ook vraagbaak en steunpilaar voor ons en onze bedrijven.
  We gedenken hem met respect.

  We wensen jullie de nodige kracht en rust toe bij het aanvaarden van zijn overlijden.

 29. Ik wens jou Irene, samen met de kinderen en kleinkinderen heel veel kracht toe met dit verdrietige verlies. Sterkte.

 30. Beste familie ,
  Via mijn zus kreeg ik de advertentie van het overlijden van Wim. Dit doet me terugdenken aan de gezellige jaren bij hockeyclub Eindhoven en de teamspirit die we toen hadden. Wim speelde daar, samen met Henk, een grote rol in!
  Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte !

 31. Lieve Irene, wat een enorm gemis nu Wim er niet meer lijfelijk is. We waren zo gewend om elkaar met carnaval te ontmoeten, de laatste keer nog vol trots met jullie kleindochter…..onze herinnering gaat nog terug naar het spelen op straat in onze buurt. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote gemis. Gerrit Jan en Marijke van Rijsewijk.

 32. Lieve Irene en kinderen,
  Wat een verdrietig bericht.
  Gecondoleerd en sterkte juist in deze periode na het afscheid zal het stil zijn. Lieve groet Nicole

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *