Voor als je gewoon al goed genoeg vond.

“Het was in het crematorium, maar het was door allemaal kleine dingen toch veel persoonlijker.”

Sinds 2014 laten we zien dat er veel meer kan en mag. Dat mensen dat fijn vinden laten onze reviews zien. Hieronder een selectie eruit. Ook op Google kun je reviews lezen. Hier kun je dat doen.

Kan het in de bioscoop?

“Steeds dichter naderen de gebeurtenissen van een jaar geleden. Het onherroepelijke herbeleven is begonnen. Daarmee ook de herinnering aan BobbieFinns! Vanuit de IC kamer belde ik met jullie; àlles was mogelijk, “zeg het maar”, hetgeen wel als een héél grote open ruimte voelde. Dus ik grapte dat het overlijden van mijn man niet de bedoeling was geweest; er had een film op het programma gestaan.

”Kan het ook in de bioscoop?”

De gehele begeleiding is onvergetelijk geweest. Van het in alle rust verzorgen, naar het goed luisteren naar wat de kinderen nodig hadden, menselijk, een creatieve en beeldende visie, een zich moeiteloos invoegen in wat er allemaal gebeurde tot de toplocatie en het nagesprek toe. Àlles paste werkelijk zo goed in elkaar. Nooit, nooit had ik gedacht dat ondanks het verdriet, een afscheid zo fantastisch kon zijn. Ik, wij, zijn jullie innig dankbaar! Heidi, Hubert, Marco DANK jullie wel!!!”

– Saskia

De uitvaart met uitzicht op een molen

“Een uitvaart moeten gaan regelen is niet ‘niks’, zeker als je wensen niet standaard zijn. Na mijn aanmelding op Uitvaart.nl kreeg ik diverse offertes maar er was maar 1 bedrijf met een persoonlijk gerichte email aan mij. Zo kwam ik in contact met Marco van BobbieFinns. Tijdens dat contact werd er goed geluisterd naar mijn wensen en werd ingespeeld op de mogelijkheden. Meedenkend bleek al snel dat zij bereid waren om de uitvaart zo te gaan regelen zoals ik dat wenste. Toen de uitvaart een week eerder dan verwacht moest gaan plaats vinden, heb ik steeds het gevoel gehad dat het regelen in goede handen was. Ik heb de samenwerking met Marco, Maartje en Heidi als heel prettig ervaren. Ook de nazorg was attent en persoonlijk. De uitvaart Lunch voor en met Wim met uitzicht op een molen was een succes. Het gezelschap heeft tijdens een goed verzorgde lunch herinneringen kunnen ophalen, persoonlijke berichten en tekeningen op de kist kunnen achterlaten in een zeer aangename sfeer en op ongedwongen wijze. Reacties op de uitvaartlunch bij ‘de Meule’ varieerden van verbazing tot opluchting. Verbazing dat je ook op deze manier een afscheid kon regelen in een restaurant en opluchting voor hen die er tegenop zagen om een trieste lange zit mee te maken in een onpersoonlijk crematorium. Ondanks de verdrietige reden van samenzijn, kijken wij heel tevreden terug naar deze uitvaart. Wij hebben op deze manier op een ontspannen manier afscheid kunnen nemen. Grote dank aan het BobbieFinns team.”

– Caroline

Een gezellig afscheid van een dierbare

“Na een hele onverwachte wending in mijn vaders leven kwam hij te overlijden, wat een schok. Mijn vader was een man die de touwtjes in eigen hand wilde houden, met zijn niet-reanimerenakte op zak, heeft hij tot het eind zijn invloed op zijn leven gehouden. Nou dan komt het moment dat je van alles MOET regelen, gebeld met Marco van BobbieFinns en het eerst wat hij zei is je MOET niets: heerlijk. De persoonlijke aandacht van Marco en Hubert was geweldig, gewoon gelachen over de stomme gewoontes van mijn vader. Goed nagedacht over wat we wilden en echt niets is raar; alles kan. Marco en Hubert zijn creatieve geesten en kijken heel anders naar hoe je een gezellig afscheid van een dierbare kunt nemen. Met groot respect voor onze wensen en met grote betrokkenheid hebben ze ons ontzorgd en dat heeft er toe geleid dat het een mooi en ontspannen samenzijn is geworden. De hekel die we hebben aan het afscheid nemen van een dierbare door het obligate gedoe dat we kennen uit het verleden is volledig op de achtergrond gebleven, integendeel je wordt uitgenodigd om je eigen invulling te geven aan het afscheid. Met veel warmte kijk ik terug op een mooi afscheid, en dat is toch wat je wenst!”

– Esther en Jan

Veel meer mogelijk dan de geijkte paden

“Ondanks dat de aanleiding zo triest was hebben wij het afscheid van onze zoon bijzonder waardevol kunnen vieren. Dankzij de mannen van BobbieFinns (en team) met hun inbreng en begeleiding. We werden zelf ook aan het werk gezet en met hulp van familie en vrienden ontstond een ‘braderie van zijn leven’ op een prachtige locatie (idee van BobbieFinns). Ik kan deze manier van afscheid nemen iedereen aanraden. Samen met hun is er veel meer mogelijk dan de geijkte paden. Alles met respect en warmte. Ook daarna is er nog contact geweest en dat vonden wij fijn. Marco en Hubert, bedankt namens mijn man, schoondochter en mij.”

– Ingrid