“Een standaard uitvaart is niet meer van deze tijd”

Dit vinden wij persoonlijk

 

  1. We luisteren naar je wensen.
  2. Wij inspireren en organiseren.
  3. We doen het samen, helemaal op maat.
  4. Een afscheid op een fijne plek.
  5. Waar je met een goed gevoel op terug kijkt.

BobbieFinns Uitvaart Eindhoven: een ander soort uitvaartondernemer

BobbieFinns bestaat sinds 2014. Door onze eigen ervaringen met de dood maakten we van dichtbij kennis met de uitvaartwereld. Die sloot toen al helemaal niet aan bij onze wensen. Grijs, formeel, afstandelijk. En alles standaard. Dat moest toch anders kunnen, vonden we. Dus we gingen op onderzoek uit. En wat bleek? Er kan en mag veel meer dan iedereen denkt. En er moet helemaal niet zoveel. Met die instelling zijn we gewoon begonnen. En zo doen we het nog steeds.


Wij werken vanuit het hart van het Eindhovense design: Strijp S.

Een standaard uitvaart is niet meer van deze tijd

Gaandeweg ontdekten we dat meer mensen zich niet thuis voelden bij de manier waarop een crematie vormgegeven wordt. Het is uiteindelijk altijd hetzelfde: allemaal in de aula, muziekje, praatje, muziekje, praatje, foto’s en langs de kist naar de koffiekamer. Maar dan misschien met een wijntje tegenwoordig. Daarvoor krijg je uiteindelijk ook nog een forse rekening. Voor ons was dat niet echt het toppunt van een viering van het leven. 

 

Een bijzondere uitvaartondernemer in Eindhoven

We zijn het toen zelf gaan organiseren. Vanuit een menselijke visie. En vanuit Eindhoven. We wonen er niet alleen, maar de regio Eindhoven kennen we ook op ons duimpje. En we hadden door onze ervaring in de reclame al veel ervaring met evenementen. En een creatieve geest. Dus voor bijzondere locaties en ideeën kun je altijd bij ons terecht.


In Eindhoven kom je al vaak voor je uitvaart terecht in een van de crematoria van Dela. Terwijl Eindhoven zoveel mooie plekken heeft om afscheid te nemen op een bijzondere locatie. 

We vierden het leven al op heel veel bijzondere locaties: op een kinderboerderij, in de bioscoop, het Evoluon, in een achtertuin(tje) en restaurants. Maar ook bedachten we bijzondere manieren om afscheid te nemen: een braderie van het leven, een mooie wandeling en een huifkartocht voor het kindje dat zijn moeder naar het crematorium bracht. Alles sloot aan bij de wensen van de overledenen en/of de nabestaanden. Samen met elkaar hebben de nabestaanden het leven gevierd. Tijdens het afscheid kwam,door de manier waarop ze dat deden, de overledene weer tot leven. Daarom zeggen wij altijd: neem afscheid zoals je bent, niet zoals het hoort. Kijk onze film eens, dan begrijp je meteen wat we bedoelen. 

Wil je eens brainstormen, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wat maakt BobbieFinns nog meer anders?

We betrekken  je er altijd bij.  

Een uniek afscheid is niet perse duurder, maar het is wel meer werk dan een standaard dienst in het crematorium. Maar belangrijker is voor ons: samen organiseren, is samen verwerken en dat is heel speciaal. Vrienden vinden het fijn als ze kunnen helpen.

Thuis opbaren is bij ons niet duurder. 

Thuis opbaren is vaak duurder. Waarschijnlijk omdat het iets meer werk is. Thuis opbaren is alleen vaak erg fijn. Dat is ook onze ervaring. Nog even thuis bij elkaar kunnen zijn is vooral afscheid nemen in je eigen tempo. Maar als je het toch wat eng vindt, of geen geschikte ruimte hebt, dan kan het natuurlijk ook anders. 

Wij zijn ook gewoon mensen

In de uitvaartwereld zijn veel ongeschreven regels. En dat is prima, want die geven houvast. Maar wij zijn bovenal gewoon mensen die met je meeleven, meedenken en meedoen. We helpen je met adviezen, mogelijkheden en tips. Daarbij laten we veel ruimte voor jezelf als je dat wilt. Dit zijn wij.