Het afscheid op de plek waar je dolgraag was.

“We hebben de uitvaart gedaan in zijn nieuwste restaurant. Ze hebben het allemaal voor ons geregeld.”

Wie is BobbieFinns

Wij, Hubert van Lieshout en Marco Tramonte, begonnen BobbieFinns in 2014. Gewoon, omdat we zelf hadden ervaren hoe het is om afscheid te nemen van dierbaren, en dat zelf te organiseren. Met en zonder hulp van buitenaf. Wij ontdekten dat er veel meer mogelijk is dan ons werd verteld. Die ervaring wilden we delen. En wij vonden ook dat er ook een uitvaartondernemer moest zijn die niet in een stemmig pak verschijnt, met een soort menukaart van opties onder de arm. Zo zijn we begonnen en zo doen we het nog steeds.

BobbieFinns is een combinatie van Bobbie (dochter van Hubert) en Finn (zoon van Marco).

Wij zijn geen uitvaartfabriek

Ieder mens is anders, en dus moet iedere uitvaart uniek zijn. Zo simpel is het. Daarom zullen we nooit de grootste worden, maar dat willen we ook niet. Wij nemen de tijd die nodig is om er iets bijzonders van te maken. Dit kun je verwachten als je met ons werkt. 

Ik bel jullie en dan?

Het hangt er natuurlijk vanaf of je belt omdat je weet dat het overlijden aanstaande is, of dat het al zover is. In dat laatste geval komen we direct langs als je dat wilt. Maar in veel gevallen is bloedspoed helemaal niet nodig. Liever even de tijd nemen om met elkaar samen te zijn. Zodra het moet, zijn we er.

We willen je leren kennen

We leveren maatwerk en dat kunnen we alleen doen als we degene om wie het gaat beter leren kennen. Wie ben je, wie zijn jullie. Wat maakt jou uniek? Wat doe of deed je graag en hoe heb je je leven geleefd? Op basis daarvan komen wij met ideeën voor het afscheid. Soms al tijdens het gesprek, soms moeten we er even over nadenken. Samen bepalen we daarna hoe we het concreet gaan vormgeven.

Duidelijk draaiboek

We maken een plan van aanpak voor alles wat gebeuren moet na het overlijden. Zodat je als nabestaande en – als het om je eigen aanstaande overlijden gaat – jij zelf zoveel mogelijk regie kunt houden over wat er gebeurt. In het draaiboek geven we ook vrienden en familie een rol als jij en zij dat willen. Zo doen we het altijd samen.

Heldere begroting

Op basis van het plan dat we samen maken, stellen wij een heldere begroting op waarin je precies kunt zien wat alles kost. Heb je een uitvaartverzekering? Dan is het goed om te weten welk bedrag die uitkeert. Je kunt altijd kiezen voor een contante uitkering. Weet je niet zeker of er een uitvaartverzekering is? Dan kunnen we dat gemakkelijk voor je opzoeken.

Wij zijn ook gewoon mensen

In de uitvaartwereld zijn veel ongeschreven regels. En dat is prima, want die geven houvast. Maar wij zien niet in waarom je niet ook gewoon jezelf kunt zijn. Een overlijden is nu eenmaal emotioneel. Professioneel vinden we iets anders dan gereserveerd. Wij willen graag helpen van mens tot mens. Dit zijn wij.