Neem afscheid zoals je bent.

Wij verzorgen en regelen een uitvaart die helemaal bij je past voor een nette, transparante prijs.

Wij organiseren en verzorgen uitvaarten, binnen alle regels. Uitvaarten die altijd persoonlijk zijn. Dat worden ze omdat we je inspireren en motiveren. We geven je veel ideeën. En we helpen je natuurlijk met de uitvoering ervan. Samen maken we zo een bijzonder afscheid, waar je met een goed gevoel op terug kijkt. 

Is er iemand overleden en wil je hulp, neem gewoon contact met ons op: (040) 304 6789. Je kunt dit nummer ook gebruiken voor WhatsApp. Je kunt natuurlijk ook eerder contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking of met een vraag. 

BobbieFinns Uitvaart helpt je bij het regelen en verzorgen van een écht persoonlijke uitvaart.

Afscheid nemen zoals je bent is iets anders dan hoe het hoort. Wij kunnen daarom zeggen dat we iedere uitvaart écht persoonlijk maken. Er kan en mag namelijk veel meer dan de meeste mensen denken. En dat hoeft helemaal niet meer te kosten dan een standaard uitvaart bij DELA, Yarden, Monuta of de lokale uitvaartondernemer. Sterker nog, het kan niet alleen veel persoonlijker, het kan vaak ook veel goedkoper.

Wat is een persoonlijke uitvaart?

Wij regelen en verzorgen alles wat er bij een uitvaart komt kijken op een manier die bij jou past. Informeel als je dat prettig vindt, of groots als dat je stijl is. Volgens het boekje of samen met de kinderen. Hoe je het ook wilt, wij helpen je erbij. We inspireren, adviseren en organiseren. Het gaat er volgens ons om dat je samen iemands leven viert, herinneringen ophaalt. Op die manier hou je iemand levend en dicht bij je.  Youp van het Hek schreef daar een prachtige column over: de familiegrafrede.

Maatwerk. Ook als je elders verzekerd bent.

We regelen en verzorgen elke uitvaart op een unieke en bijzondere manier. Helemaal op maat. En geen standaardwerk. Alles natuurlijk alles van a tot z goed geregeld. Voor een nette, transparante prijs. Alles over de kosten van een uitvaart vind je hier.

Bovendien is het goed om te weten dat je ook bij ons terecht kunt als je een uitvaartverzekering hebt in geld of natura. We regelen gewoon alles met je verzekeraar of Dela. Vaak ben je dan ook goedkoper uit.

bobbiefinns blauw

We verzorgen en regelen alles wat er geregeld moet worden. Tot in de puntjes.

bobbiefinns paars

We inspireren, zodat de uitvaart persoonlijk en op maat is. Hoeveel tijd het ons ook kost.

bobbiefinns oranje

Wij werken altijd vanuit een vaste basisprijs. Transparant en zonder verrassingen.

Onze verhalen

Er komt nogal wat op je af als je afscheid moet nemen. En het is best moeilijk om weloverwogen keuzes te maken. Maar je wilt ook dat het persoonlijk is en mooi. De meeste mensen hebben geen idee hoe je dat invult, wat het allemaal kost en hoe je dat regelt. Op onze verhalenpagina delen we van alles: praktische informatie en tips, maar ook wat meer persoonlijke informatie. Onze eigen ervaringen met overlijden en afscheid bijvoorbeeld. Bekijk alle verhalen.

Wat moet er op een rouwkaart staan?

Wat moet er op een rouwkaart staan?

En: is een uitvaartkaart nog wel van deze tijd? Bij vrijwel elke uitvaart maken we een uitvaartkaart, ook wel rouwkaart genoemd. Hoewel het ook steeds vaker voorkomt dat we alleen nog een digitale kaart maken die verstuurd wordt via e-mail of WhatsApp en zelfs in sommige gevallen gedeeld wordt op Facebook en Instagram. Een digitale uitvaartkaart hoef je niet te drukken, dus dat scheelt tijd. Als er haast is, is een digitale kaart vaak praktischer. Wat ook scheelt is dat je hem niet hoeft te verzenden. Dat scheelt kosten. Op een uitvaartkaart zit al snel ruim 2 euro aan postzegels.

Lees meer
Wat kun je doen op de dag van de euthanasie?

Wat kun je doen op de dag van de euthanasie?

De dag van euthanasie is ongetwijfeld een zeer moeilijke dag voor iedereen die betrokken is bij het leven van de patiënt. Het is een dag vol emoties, gedachten en gevoelens. Het is een dag waarop je je geliefde een laatste keer zult zien. Het is daarom belangrijk om deze dag zo zinvol en gedenkwaardig mogelijk te maken. In deze blogpost bespreken we enkele dingen die je kunt doen op de dag van euthanasie.

Lees meer
Bobbiefinns uitvaart eindhoven team

Wie is BobbieFinns?

Wij, Marco Tramonte (1969) en Hubert van Lieshout (1966), begonnen BobbieFinns in 2014. Wij voelden ons niet thuis bij de uitvaartondernemers die wij in onze eigen omgeving tegenkwamen. Er moest ook een uitvaartondernemer zijn die niet binnenkwam in een zwart pak met een verkoopmap onder de arm. Zo komen wij dus niet binnen.

Op de foto staan we zoals we zijn, en zo komen we ook meestal de eerste keer bij je langs. Hoe dat meestal bij ons gaat, kun je hier lezen. 

BobbieFinns zit in Eindhoven, maar dat hoeft geen beperking te zijn. We zijn niet bang om een uur (of 2) te rijden als we je daarmee kunnen helpen er iets bijzonders van te maken.